Rentoutushoidossa pääset päästämään irti kiireestä, stressistä ja kireyksistä niin kehossa kuin mielessä. Rauhoittava musiikki yhdistettynä eteeristen öljyjen syvälle vaikuttaviin tuoksuihin ja rentouttaviin, hoitaviin hierontatekniikoihin kuljettaa sinut hetkeksi muihin maailmoihin!

Käyttämäni eteeriset öljyt ovat puhtaita, 100% eteerisiä öljyjä. Nämä laadukkaat öljyt vaikuttavat paitsi tuoksuna, myös ihon kautta. Hoitoja varten on sekoitettu omat, nimenomaan näihin hoitoihin tarkoitetut öljysekoitukset hierontaan. 

Rentoutushoidot ovat saaneet huikean hyvää palautetta! Rentoutumisella on ehdottoman tärkeä, oma paikkansa aivan jokaisen meidän elämässä.

Hoito tehdään talvisaikaan lämpöpeiton lämmittäessä hierontapöydällä. Ensin hoidossa hierotaan jalkapohjat, selkä ja hartiat. Sen jälkeen kaula, niska, kasvot ja pää. Ennen hierontaa putsataan jalat lämpimällä pyyhkeellä sekä ennen kasvojen hierontaa kasvot puhdistetaan misellivedellä- tulethan silti ilman meikkiä! Kasvojen alueelle käytän erityistä jojobaöljypohjaista öljysekoitusta, mikä tekee todella hyvää iholle. Voit jättää sen vaikuttamaan hoidon jälkeen vaikka yön yli!

Asiakkaiden palautetta:

"Kävin kokeilemassa rentoutushoidon ja en oo oloani niin rennoksi tuntenut varmaan koskaan. Rentouttava musiikki ja tähän öljyistä tulevat tuoksut  sekä hieronta olivat aika hyvä yhdistelmä. Ei voi kuin suositella, mikäli siis haluaa rentoutua"


"Tuoreimpana kokemuksena PH Fysion palveluista rentoutushoito, joka oli aivan ihana!"


"Paula on aidosti kiinnostunut auttamaan, todella ammattitaitoinen ja lämminhenkinen. Viimeisimpänä olen käynyt rentoutushoidossa, joka toi aivan ihanan rentoutuneen olotilan, täyden kympin palvelu!"

"Käsittely oli miellyttävää, ote oli sopivan voimakas ja kuitenkin kokonaisuudessaan leppeän rentouttava. Tuoksut toivat kokemukseen oman lisänsä, pidän kovasti tuoksuista ja uskon niiden vaikuttavaan voimaan mielentilan säätelyssä. Pidin erityisesti sekä jalkojen että päänahan käsittelystä"