Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti ja yhden valloittavan tytön perheenäiti Lahdesta. Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden Ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt fysioterapeuttina, personal trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana.

Kipinän lähteä kouluttautumaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutiksi sain tyttäreni syntymän jälkeen. Huomasin, että valtavan moni äiti kärsii esimerkiksi vatsalihasten erkauman aiheuttamista selkävaivoista. Jokaisella äidillä on oikeus hyvään ja mahdollisimman kivuttomaan raskausaikaan sekä tarvittaessa ammattitaitoiseen kuntoutukseen synnytyksen jälkeen. Mielestäni hyvinvoiva äiti on lähtökohta koko perheen hyvinvoinnille.

Asiakastilanteessa olen vahvasti läsnäoleva, asiakkaan tarpeita kuunteleva ja asiakasta motivoiva. Minulle on tärkeää asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se, että pystyn kuntoutuksen aikana huomioimaan myös asiakkaan ravintoasiat sekä levon määrän. Tämän vuoksi kävin Ravintovalmentaja- koulutuksen vuonna 2017-2018. Fysioterapiassa hyödynnän paljon liikehoitoa ja pyrin aktiivisen kuntoutukseen. Haluan tarjota palveluita myös perheen pienimmille, minkä vuoksi kävin Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta- koulutuksen kesällä 2020.

Liikunta on ollut tärkeä osa elämääni nuoresta lähtien. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2003. Lapsen syntymän jälkeen hyötyliikunta on noussut myös suureen osaan- vaunulenkit ovat loistava tapa saada hikeä pintaan.

Pidän vastaanottoa PH Fysiolla maanantaisin ja keskiviikkoisin- lämpimästi tervetuloa. Äitien ja vauvojen lisäksi hoidan erittäin mielelläni myös työikäisiä ja senioreita lantionpohjan fysioterapiassa!

Laura

Koulutukset
YO 2006
Fysioterapeutti AMK 2011
Äitiysfysioterapian perusteet 2020
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 2020
Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia 2020
Diastasis rectus abdominis- tavoitteena toiminnallinen keskivartalo 2020
Kinesioteippauksen perusteet 2020
Ravintovalmentaja 2017-2018
Fustra yksilöohjaaja peruskoulutus 2012
Fustra jatkokoulutukset, tasot 2-4 2013-2018
Lukuisia eri ryhmäliikuntakoulutuksia vuodesta 2003 (mm.FISAF ryhmäliikuntaohjaajan perus- ja jatkokurssi, FAF- ryhmäliikuntaohjaajan lisenssi, Fitball, Chiball, Sointukylpy, Flowride- sisäpyöräily, kahvakuula, bodyharmony, Yoga Flow, M.A.X, Fascia Method)